Overnachtingsprijzen voor 2024:
Per kamer, per nacht:
1 persoon, inclusief ontbijt € 75,00
2 personen, inclusief ontbijt € 92,50
3 personen, inclusief ontbijt € 120,00
(een matras, inclusief beddengoed, op de grond)
Tijdens Goede Vrijdag/Pasen, Pinksteren en Hemelvaart (do t/m zo)geldt een toeslag van € 7,50 per kamer per nacht.
Haal- en brengservice
We hebben ook een haal- en brengservice voor € 0,50 per gereden km.
Honden
Honden zijn, na overleg, ook welkom, we gaan er wel vanuit dat ze zindelijk zijn en niet op de bedden komen.
Kosten: 1 hond, per nacht € 7,50, maximaal 2 honden per kamer. Maximaal € 22,50 per hond, dus is uw verblijf langer dan 3 nachten, betaalt u toch maar € 22,50 voor de hond.
Indien uw hond niet met andere honden “door 1 deur kan”, laat ons dat dan weten, dan houden we er rekening mee bij een gelijktijdige boeking.
Ontbijt
Het uitgebreide ontbijt bevat o.a. brood, rauwmelkse kaas, fruit, zelfgemaakte hangop, muesli, zadencrackers en jam en op verzoek een eitje, vleeswaren en/of zoetwaren. Op tafel liggen ook plastic zakjes, kunt u eventueel iets meenemen voor onderweg. Wilt u een uitgebreid lunchpakket, vraag dan naar de mogelijkheden.
Diner
Eventueel kunt u ook bij ons dineren. Marjan kookt graag (ook vegetarisch of veganistisch), maar niet elke dag. In verband met inkoop en voorbereiding (zoveel mogelijk vers en zelf gemaakt) graag minimaal 5 dagen van tevoren doorgeven.
Diner, 2 gangen € 28,00
Diner, 3 gangen € 33,00
Het diner is inclusief water en koffie/thee.
Tegen een kleine vergoeding kunt u ook iets anders te drinken krijgen.
Hoe werkt dat, eten bij Jelle en Marjan:
U geeft eventuele lust-ik-nietjes en/of dieetwensen aan, Marjan houdt daar dan rekening mee. Verder is het dan eten wat de pot schaft, dus een verrassing wat u voorgeschoteld krijgt.
Voorgerecht: salade caprese, gevulde tomaat, springrolls, soep.
Hoofdgerecht: rode of groene curry, overvolle groentetaart (Ottolenghi), PokeBowl, pasta met saus, stoofvlees
Bijgerechten; rijst, parelcouscous, pasta, soms aardappelen en bijna altijd een bladsla met ingelegde groente.
Nagerecht: pannacotta van hangop en slagroom, chocolademousse met vruchtensaus, apple crumble
Marjan maakt zoveel mogelijk zelf, b.v. de springrolls, de soepen, de currypasta voor in de curry, de ingelegde groente voor de bladsla en de desserts
Voor alle gerechten is wel een veganistische of vegetarische variant te bedenken. Ze werkt b.v. met agar-agar en aquafaba.