Over ons

Ons gezin bestaat uit Jelle, Marjan, Jelmer en Renske en onze kat, genaamd Poes. Toen we Barg Willem kochten hadden we meteen het idee om ooit, na de verbouwing, een B&B te beginnen. In 2004 zijn we begonnen met de B&B, ondanks dat de verbouwing nog niet klaar was. En het bevalt nog steeds. We vinden het leuk om mensen te ontvangen, te laten genieten van deze plek en hun verhaal te horen.

Hoe bij ons te komen

Indien u met eigen vervoer komt, kunt u bij uw reservering aangeven uit welke richting u komt, u krijgt dan een routebeschrijving.

Voor Pieterpadwandelaars hebben we ook een routebeschrijving vanaf het Pieterpad naar ons huis.

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer; de trein stopt in Ommen. Daarna kunt u verder met de buurtbus (lijndienst 568) die van Ommen naar Dalfsen rijdt. Deze bus stopt op het parkeerterrein bij het theehuis op de Lemelerberg, vandaar is het nog ca 10 minuten lopen door het bos naar Barg Willem.

Haal- en brengservice.

Is openbaar vervoer geen optie: we hebben ook een haal- en brengservice. Voor € 0,40 per gereden kilometer halen wij u op of brengen u weg. Vervoer vanaf station Ommen naar Barg Willem kost bijv. € 6,40 (16 km vice-versa).

Reserveren:

Wilt u ook, net als wij, genieten van deze mooie plek, plan dan een of meerdere overnachtingen! Vul de reserveringsmodule rechtsboven op deze pagina in en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. Nadat we hebben aangegeven dat er plek is en u bevestigd heeft dat u inderdaad komt, ligt de boeking vast.
B&B Barg Willem
Boven Esweg 1
8148 RZ Lemele
Tel. nr: 06-12229077
E-mailadres: marjanvan1910@gmail.com